11. kolo
23.01.2021 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Ollie Watkins (© AFP)

Villans si došli pro tři body

Fotbalisté Aston Villy porazili v dohrávce jedenáctého kola Premier League Newcastle 2:0. O výhře rozhodli už v prvním poločase Ollie Watkins a Bertrand Traoré.

Domácí tým se vedení ujal ve třinácté minutě. Targettův centr Schär nedokázal odvrátit, jen posunul za sebe, kde byl Ollie Watkins, jenž ukončil svoji devítizápasovou sérii bez vstřeleného gólu.

Útočník Aston Villy byl v akci i o dvacet minut později. Ollie Watkins se probil za hostující obranu a střelou ke vzdálenější tyči pokořil Darlowa podruhé, hostům ale pomohl zdvižený praporek pomezního rozhodčího Robathana, kterému neunikl Watkinsův ofsajd.

Villans ve 42. minutě zahrávali roh, který sice ještě gól nepřinesl, následná akce už ano. Grealishovu přihrávku z levého křídla si v pokutovém území našel Bertrand Traoré a parádní ránu nasměroval o břevno do sítě.

Obrovskou šanci měli domácí na začátku druhé půle. Watkins vnikl do pokutového území, pak jeho ránu z úhlu brankář Darlow vyrazil před sebe, kde Jamaal Lewis neuvěřitelně zaváhal, když místo odkopu posunul míč k Douglasi Luizovi před takřka odkrytou branku, domácí fotbalista ale byl situací zaskočen a míč nasměroval vedle.

V 90. minutě ještě Villa zaútočila do otevřenější obrany, Shelvey velmi riskantním zákrokem nepustil do zakončení Douglase Luize, Trézéguetovu ránu pak výborným zákrokem vytáhl Karl Darlow.

Aston Ville nyní patří osmé místo, Newcastle je šestnáctý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
jn38

Peedpokladana sestava moc nevysla kdyz McGinn stoji za zluty karty...doufam ze v pl navazeme na dbry vysledky a 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele