36. kolo
16.05.2021 13:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

Wilfried Zaha (© AFP)

Crystal Palace proti Aston Ville dokázal otočit

Pětigólové utkání bylo k vidění v neděli po poledni na Selhurst Parku. Aston Villa se tam v první půli dostala díky McGinnovi a El-Ghazimu dvakrát do vedení, nejprve ale srovnal Benteke a po pauze dokázali na konečných 3:2 otočit Zaha s Mitchellem.

Villans se dočkali první šance už ve třetí minutě, kdy Ramseyho pokus minul branku. Podobně si o něco později vedl po rohovém kopu i Hause hlavou. Proti Watkinsovi se zase skvělým zákrokem předvedl Butland. Ten ale musel v sedmnácté minutě kapitulovat poté, co se k odraženému míči dostal John McGinn, jenž přízemní ranou na zadní tyč skóroval.

Po půlhodině hry bylo vyrovnáno. Mitchellův centr z levé strany se snesl na hlavičku Christiana Bentekeho, od níž balón putoval za gólmanova záda. Nerozhodný výsledek ovšem dlouho nevydržel. Bleskově Watkins sklepnul sražený míč k Anwaru El Ghazimu a ten jej vší silou napálil do sítě.

Když byla odehrána necelá hodina, mohl svou hlavičkou srovnat Benteke. V cestě mu ale stálo břevno Martínezovy svatyně. Až po pětasedmdesáti minutách se domácí dočkali vyrovnání. Z levé strany si balón do vápna navedl Wilfried Zaha, jehož střelu na zadní tyč srazil Almuhammadí do protipohybu vlastního brankáře.

Zanedlouho se po rohovém kopu dostal k zakončení Eze, podruhé ale Crystal Palace nepřálo štěstí - zase totiž zaznělo břevno. Avšak jen o několik okamžiků později se Eze dostal ke sraženému centru, střela mu sice nesedla, avšak o zem se odrazila až k Tyricku Mitchellovi a ten dokázal vsítit premiérovou branku v nejvyšší anglické soutěži. Eagles už své vedení nepustili a po boji oslavili tři body.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele