31. kolo
09.04.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Craven Cottage (© AFP)

Wolves přiblížili Fulham sestupu díky Traorého pumelici v nastavení

Páteční předehrávka jednatřicátého kola mezi dvěma trápícími se kluby v podobě Fulhamu a Wolverhamptonu spěla k tak trochu očekávané bezbrankové remíze, s níž nemohl být spokojen ani jeden ze zúčastněných, avšak v 92. minutě šokoval všechny přítomné Adama Traoré parádní dělovkou z ostrého úhlu, díky níž Wolves výhrou 1:0 ukončili svou pětizápasovou šňůru bez ligového vítězství. Fulham naopak pohrdl další možností dotáhnout se na sedmnáctý Newcastle a má opět o krůček blíže nenáviděnému sestupu.

Úvodní pětačtyřicetiminutovka kuriózně nepřinesla ani jednu jedinou přesnou střelu na bránu, což jen dokládá dlouhodobou nemohoucnost v zakončení na obou stranách. Jako první zahodil slibnou příležitost Willian José, na druhé straně pak pro změnu selhal Ruben Loftus Cheek. Na samém sklonku poločasu zdánlivě prolomil ofenzivní trápení zmíněný Willian José, když Podenceho jemný centr po dobré průnikové přihrávce Semeda uklidil zblízka do sítě, jenže gólová akce neobstála u videorozhodčího kvůli extrémně těsnému ofsajdu Podenceho.

Po změně stran následoval snad ještě nezáživnější herní projev než v první půli a vše nasvědčovalo dělbě bodů, když se v druhé minutě nastavení přece jen zničehonic zrodila gólová akce. Fabio Silva vyslal rychlým pasem z vlastní poloviny do úniku rychlonohého Adamu Traorého, jenž se sice pod tlakem bránícího hráče ocitl v ostrém úhlu, avšak s ničím se nerozpakoval a tvrdou ranou na přední tyč zaskočil i brankáře Aréolu, jenž jen marně proplachtil vzduchem.

Autor: Martin Kantor / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele