27. kolo
07.03.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Trápení Liverpoolu nekončí. Z Anfieldu si tři body odvezl i Fulham;

Šestou domácí porážku v řadě si v neděli odpoledne v rámci sedmadvacátého kola připsal Liverpool. Ten doma nezvládl utkání s o záchranu bojujícím Fulhamem, o vítězství 0:1 rozhodl před pauzou Lemina.

Poprvé zahrozili po čtvrthodině hosté. Na levé straně se dostal před brankáře Salah, jenže proti vybíhajícímu Aréolovi nedokázal ani zakončit. Když bylo odehráno třicet minut, objevil se ve velké příležitosti Maja. Z malého vápna ovšem Alissona nepřekonal. Z podobné blízkosti o něco později vypálil nad.

Cottagers to tolik mrzet nemuselo, i tak totiž odcházeli do šaten s vedením v zádech. Na hranici vápna po odraženém balónu obral Salaha o míč Mario Lemina, který si posunul míč a přesnou ranou na vzdálenější tyč rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana.

Nedlouho po návratu ze šaten mohl vyrovnat Jota, jeho mimořádně zdařilý volej ovšem zneškodnil ještě lepším zákrokem Aréola. Ještě blíže kýžené brance byl o dvacet minut později Mané, jehož hlavička se obrovským obloukem snesla až na břevno svatyně Fulhamu.

Pro londýnský celek je toto vítězství obzvláště cenné, neboť se díky němu dotáhl na sedmnáctý Brighton a je tak nejblíže záchraně za hodně dlouhou dobu. Naopak Liverpool spadnul momentálně až na sedmou příčku s tím, že po tomto kole může být ještě hůře.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
berliner

Jedeme Fulham dat aspon 1 Gol Tip 2:1

Reagovat
LH171186

No, leží na domácích slušnej poKlopp.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool je ještě ve větší žumpě, než jsem si myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle tohle už není normální

Reagovat
forrest

Výborně Kloppo

Reagovat
Frantszek

4 stopeři zranění. Henderson, naskakující náhrada na soperu zraněn. Fabinho v 76. minutě na plac. Ať si kdo chce co chce říká, tohle trochu ovlivní :) Ale goly by se měly dávat také, to jo.

Reagovat
dreambox61

V kazdem jinem klubu uz by trener davno letel,nevim na co cekaj!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele