28. kolo
12.03.2021 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Newcastlu (© AFP)

O remíze Newcastlu s Aston Villou rozhodly góly v závěru

Newcastle remizoval v zápase 28. kola Premier League s Aston Villou 1:1. Duel se dlouho blížil k bezbrankovému stavu, ale v závěru nejprve poslal hosty do vedení vlastní brankou Clark, za domácí poté srovnal Lascelles.

Ve 28. minutě vyslal Trézéguet střelu z pravé strany, a i když to bylo poměrně z úhlu, musel Dúbravka pohotově vyrážet.

Domácí Krafth zastavil v 52. minutě útok Aston Villy pouze za cenu žluté karty až následného přímého kopu se podařilo zakončit Ezri Konsovi. Gólman Newcastlu však dráhu letu míče zkontroloval pouze pohledem, jelikož mezi tři tyče nemířil.

Domácí byli v 82. minutě v obrovské šanci, která jen o centimetry neskončila gólem. Jacob Murphy se dokázal v šestnáctce uvolnit, jenže prudkou ranou napálil pouze Martínezovo břevno.

O čtyři minuty později však šli do vedení Villans. Targett z levé strany našel Watkinse a jeho hlavička s pomocí teče domácího Ciarana Clarka skončila za zkoprnělým Dúbravkou. Ten mohl pouze sledovat, jak se míč odráží od břevna a končí za brankovou čárou.

Hlavní rozhodčí Tierney nastavil čtyři minuty a z možná poslední akce utkání se domácím podařilo srovnat. Carroll nejprve nedoskočil na centr, útok však pokračoval a po Murphyho centru hlavičkoval zblízka Jamaal Lascelles. Mířil přesně, jeho prudký pokus skončil za Martínezem.

Remíza nepomohla ani jednomu z celků. Newcastle zůstává šestnáctý, Aston Villa devátá.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele