37. kolo
19.05.2021 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Joseph Willock (© AFP)

Willockova trefa zařídila Newcastlu vítězství

Souboj dvou celků ze spodních pater tabulky byl rozhodnut jedinou brankou v nastavení první půle. O výhru Newcastlu nad Sheffieldem 1:0 se postaral Willock, který tak Magpies posunul na patnáctou příčku.

Newcastle byl od začátku na hřišti lepším celkem, avšak jedinou větší příležitost si během úvodních minut vybojovali Blades. Po pohledné kombinaci zamířil McGoldrick jen pár centimetrů od vzdálenější tyče.

Domácí výrazněji zahrozili až po necelé půlhodině, to Shelveyho hlavičku horko těžko zlikvidoval Ramsdale. V nastavení prvního poločasu už se dočkali. K Murphyho centru z pravé strany se na malém vápně dostal Joe Willock, jehož pokus svrchní částí těla už rozvlnil síť.

Ani druhá půle nenabídla příliš zajímavé akce, za zmínku stojí snad jen znovu McGoldrick. I tentokráte jeho přímému kopu skutečně nechybělo mnoho. Na porážce Sheffieldu každopádně nic nezměnil a ten má tak momentálně už jisté, že z Premier League sestoupí z poslední příčky. Naopak Newcastle ještě nakonec může v nepříliš povedené sezoně skončit dokonce dvanáctý.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele