25. kolo
19.02.2021 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Wolverhamptonu (© AFP)

Wolves jednou brankou rozhodli duel s Leedsem

Wolverhampton Wanderers zvládl zápas 25. kola Premier League s Leedsem United, který vyhrál nejtěsnějším rozdílem. Jediný gól utkání byl vlastní a vstřelil si jej brankář Illan Meslier.

Pedro Neto vyzkoušel ve dvanácté minutě své střelecké štěstí zakončením ze střední vzdálenosti. Meslier proti jeho technické ráně vytáhl nádherný zákrok a vyškrábl míč nad břevno.

Klich zkusil ve 28. minutě domácího brankáře překvapit střelou z neskutečného úhlu. Patrício nakonec lovil míč na brankové čáře. Poté přišla ještě dorážka, ale balon do sítě neprošel.

Na opačné straně se po rychlém protiútoku zjevil v pokutovém území Nelson Semedo, který pálil pravačkou, ale trefil hostujícího brankáře.

Hostující celek v 64. minutě zahrával přímý kop na polovině Wolverhamptonu. Raphinha odcentroval na malé vápno, ale Cooper hlavou poslal míč jen do míst, kde stál Patrício, který reflexivně zasáhl.

V téže minutě se domácí dostali do vedení díky kurióznímu gólu. Adama Traoré si navedl míč do blízkosti velkého vápna, odkud zakončil pravačkou. Jeho technický pokus orazítkoval spojnici břevna a tyče a míč se vrátil zpět do hřiště. Následně se však od zad Illana Mesliera odrazil do sítě.

O tři minuty později Leeds zahrával přímý kop na polovině soupeře. Raphinha vymyslel nadýchaný centr na zadní tyč, kam si naběhl Cooper, jenže ve skluzu levačkou trefil jen brankáře.

V 94. minutě mohlo být vyrovnáno. Po centru z pravé strany hlavičkoval v pokutovém území Raphinha, ale Patrício jeho pokus vyškrábl.

Wolves se v tabulce díky výhře dostali před Leeds na jedenáctou příčku, hostí jsou dvanáctí.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat
serunavas

Reagovat
LeedsUnited

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele