32. kolo
10.04.2022 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Bryan Mbeumo (© AFP)

Brentford zaslouženě porazil West Ham, který pokračuje v nevyrovnaných výkonech

West Ham pokračuje ve střídání dobrých výsledků s těmi horšími. Po vítězství nad Evertonem tak "Hammers" zákonitě ztratili body na půdě Brentfordu, jenž v neděli předvedl výborný výkon a zaslouženě zvítězil počtvrté z posledních pěti kol.

Vynikající zápas odehrál především Bryan Mbeumo, který pozornost gólmana West Hamu Fabiańského prověřil poprvé v 15. minutě hlavou, za dalších šest minut pak stejný hráč vyprášil rukavice polského brankáře ránou z levé strany. Hosté toho moc nevymýšleli pouze ve 24. minutě vyhledal navrátilec do sestavy Coufal svého krajana Součka, ten ale Rayu v bráně Brentfordu nepřekvapil.

Nadále tak pokračovalo zastřelování Mbeumy, který ovšem po půlhodině hry pálil obstřelem hodně nepřesně. To Eriksen své pokusy cpal mezi tři tyče, avšak Fabiański neměl s nedůraznými střelami dánského záložníka mnoho starostí. Víc potíží mu tak paradoxně nadělal spoluhráč Coufal, jenž se v závěru první půle málem trefil do vlastní svatyně.

Tři minuty po změně stran už ovšem Fabiański kapituloval. Jednoduchou akci na pravé straně rozjelo autové vzazování, Toney pak prostrčil míč Mbeumovi, jenž se prosadil střelou na přední tyč. Po hodině hry si Toney a Mbeumo prohodili role. Druhý jmenovaný tentokrát nahrával a Toney se před bránou prosadil hlavičkou za záda Fabiańského. Opařený West Ham již odpověď nenašel.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (2)

Přidat komentář
OnlyWHU

Zcela utavený tým podlehl rozjetému soupeři. Po odstoupení Zoumy jsme se mentálně sesypali. Zvláště, když střídající Diop byl u obou gólů. Co se ale stalo s Ricem? A trochu i Sukem? Zlobím se ale asi podesátý pouze na mangement WHU za tragickou nulu v zimním přestupovém okně. A taky za komentář dvou věrozvěstů na O2, který byl zvláště ve druhý půli nad moje síly. Ve čtvrtek na Lyon a hned na to zápas pravdy doma s Burnley, který bude hrát o vše... COYI!!!!

Reagovat
duloig

Hrozný výkon. Včely sa na nás dobre pripravili. C O Y I !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele