31. kolo
02.04.2022 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lewis Dunk (© AFP)

Brighton ani Norwich branku nedaly, body si rozdělily

Brighton remizoval v zápase 31. kola Premier League s Norwichem 0:0. Hosté tak zůstávají dále poslední a naděje na záchranu se jim vzdaluje, domácí jsou na klidném třináctém místě.

Ve 22.minutě zahrozili domácí. Cucurella našel na prostředku hřiště Mac Allistera, který vyslal ránu z necelých třiceti metrů a jen těsně minul pravou tyčku Krulovy brány.

Po půlhodině hry mohl jít Brighton do vedení z pokutového kopu. Byram v souboji s Dunkem zahrál nad hlavou rukou až volejbalovým způsobem a sudí nemusel ani kontrolovat video. Neal Maupay však nabídnutou šanci zahodil, když balon z penaltového puntíku poslal vysoko nad bránu.

V 55. minutě ukázal své kvality hostující gólman Tim Krul. Po prodlouženém rohovém kopu hlavičkoval z malého vápna Veltman, trefil však pouze brankáře, který balon reflexivně vyrazil mimo.

Žádné další šance se však diváci na jihu Anglie nedočkali, a tak "Kanárci" vybojovali cenný venkovní bod, který jim však v celkovém součtu příliš nepomohl.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové čutálisti z Brightonu, jen prosím žádné výmrdy. Bookmaker si s náma opět hraje . Kurz na dvoječku je cca o dvě celé vyžší, než je odpovídající ke kurzu na jedničku-ten se ZDÁ být vypsán správně. Ještě si zde s dovo hodím kurz od naší jedničky 1,47-4,19-8,08.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele