13. kolo
27.11.2021 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

John McGinn (© AFP)

Villans vezou z Londýna tři body

Crystal Palace prohrálo na domácí půdě v zápase třináctého kola Premier League s Aston Villou 1:2. Výhru hostí zařídili Targett a McGinn, za domácí v nastavení snížil Guehi.

Na hranici vápna si do střelecké pozice zpracoval balon v jedenácté minutě Zaha, který poté mířil ke vzdálenější tyči, ale minul branku Martíneze jen o kousek. A tak o čtyři minuty později úřadovali hosté. Centr od rohového praporku domácí nedokázali pohlídat, balon totiž spadl ideálně na nohu Mattu Targettovi, který byl trestuhodně volný ve vápně a dokázal poslat míč do sítě.

V 57. minutě nechybělo mnoho a mohlo to být o dvě branky. Volný kop rozehrál střelou na branku Young, který kroutil míč k levé tyči. Nakonec se balon lehce otřel o břevno, ale skončil za brankou. Za chvíli však při Aston Ville stálo štěstí. Z pravé strany centroval míč do vápna Gallagher, jenže Cash při snaze odkopnout míč trefil jen Targetta. Balon se naštěstí pro ně odrazil vedle tyče.

Douglas Luiz pobyl na hřišti pouze zhruba šest minut a v 72. minutě na polovině hřiště nešetrně fauloval Kouyateho a viděl červenou kartu. Po shlédnutí situace na videu ale sudí Sailsbury svůj výrok opravil a tasil jen žlutou.

Crystal Palace si v závěru vypracoval solidní tlak a Benteke s Edouardem měli poměrně slušné šance. Vše však vyšlo vniveč, protože Villans přidali rozhodující branku. Akci po levé straně hřiště zakončoval z hranice vápna John McGinn, který nedal domácímu brankáři jedinou šanci na zásah. Domácím se v úplném závěru podařilo skórovat, ale to už bylo pozdě. Z pravé strany vyslal centr do vápna Kouyaté. Ve vápně podpořil útok z obrany Marc Guehi, který střelou k bližší tyči snížil.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele