27. kolo
26.02.2022 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Crystal Palace (© AFP)

Palace se s Burnley o body rozdělil

Crystal Palace remizoval ve 27. kole Premier League s Burnley 1:1. Za domácí otevřel v první půli skóre Schlupp, po přestávce se do vlastní brány trefil Milivojević.

Domácí šli do vedení už v deváté minutě. Michael Olise na pravé straně krásně nacentroval přes dvojici bránících hráčů. Balon přistál na malém vápně na noze Jeffa Schluppa, jenž jej v akrobatické pozici šikovnou tečí usměrnil k zadní tyči mimo dosah bezmocného brankáře Popea.

Ve čtrnácté minutě pálil z přímého kopu za pokutovým územím Michael Olise, jehož pokus na přední tyčku jen těsně minul bránu Burnley. O čtyři minuty později zpoza vápna pálil Nathaniel Clyne, ale mířil přímo doprostřed brány a Nick Pope si připsal pohodlný zákrok.

Hosté vyrovnali hodně šťastně ve 46. minutě. Střílený centr z křídla by zřejmě moc neplechy neudělal, jenže domácí Luka Milivojević balon srazil tak smolně, že skončil za bezmocným Butlandem. V 68. minutě dokonce Weghorst poslal hosty do vedení, nacházel se však v ofsajdu a branka tedy neplatila.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele