38. kolo
22.05.2022 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Wilfried Zaha (© AFP)

United na závěr sezony prohráli v Londýně

Crystal Palace porazil na závěr letošní sezony v domácím duelu Manchester United 1:0 Jediný gól zápasu si připsal Wilfried Zahájení. Nový trenér Red Devils Erik ten Hag bude mít určitě na čem pracovat.

První zajímavou příležitost měli domácí ve 27. minutě, když vedli balon prostředkem hřiště. Míč se poté dostal na levou stranu k Wilfriedu Zahovi, který přešel přes obránce a vyslal střelu na zadní tyč, pro kterou se musel natáhnout gólman David de Gea. Ten už však byl krátký o deset minutě později, když se domácí ujali vedení díky trefě Wilfrieda Zahy. Ten totiž uspěl v souboji s obráncem, následně si míč navedl do vápna a zakončil do dolního rohu branky. Španělský brankář hostů byl s defenzivní hrou svých spoluhráčů hodně nespokojený.

Manchester se ve druhém poločase překvapivě nedostal k žádné vážnější akci ani šanci, domácím jednobrankové vedení stačilo, a tak duel skončil 1:0. Red Devils však přesto končí na šestém místě zajišťujícím postup do Evropské ligy, protože jejich konkurent v boji o tuto příčku West Ham padl s Brightonem. Crystal Palace končí na dvanáctém místě. United tak může těšit alespoň třetí místo Cristiana Ronalda v tabulce střelců, ačkoliv část sezony kvůli zranění vynechal, nasázel velmi solidních osmnáct branek a nechal před sebou pouze duo Mohamed Salah a Son Heung-Min.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
REPLIKATOR

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried to hezky Zahájil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele