36. kolo
07.05.2022 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Wilfried Zaha (© AFP)

Watford po porážce s Crystal Palace míří do druhé ligy

Watford se stává druhým potvrzeným sestupujícím, když v sobotním utkání podlehl těsně Crystal Palace a v druhé lize tak v příštím ročníku doplní už jistě sestupující Norwich. Eagles byli po celý zápas lepším celkem a zaslouženě se dostali do vedení. Když pak v druhém dějství dostal druhou žlutou kartu obránce Kamara, bylo o osudu utkání víceméně rozhodnuto.

První vážnější příležitost měl na hlavě stoper GUehi, který si naskočil na centr Oliseho, branku ale přestřelil. Poté se nebezpečným pokusem prezentoval i Zaha, jeho ránu do středu svatyně však brankář Foster v poklidu zlikvidoval. Skóre se poprvé měnilo až po půlhodince hry. To totiž po centru zahrál rukou obránce Kamara a byla odpískána penalta. Zadák Watfordu ještě reklamoval, že byl při výskoku strčen do zad, hlavní sudí však na jeho protesty nebral zřetel. K penaltě se tak postavil Zaha a ranou pod břevno nedal Fosterovi žádnou šanci.

Na startu druhého dějství chyboval v rozehrávce Foster, míče se zmocnil Gallagher, lobem ze střední vzdálenosti však přehodil i branku. Po hodině hry se neskutečným způsobem do vápna proháčkoval útočník Edouard a ranou z úhlu se trefil Fosterovi mezi nohy, k jeho smůle však míč zastavila vzdálenější tyč. Dvacet minut před koncem si okolo Kamary píchl míč Olise, zadák Watfordu jej stáhl a po druhé žluté kartě byl poslán předčasně do sprch. Na konci duelu se ještě proti hlavičce Matety vyznamenal Foster, na prohře 1:0 to ale už nic nezměnilo.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele