34. kolo
23.04.2022 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kasper Schmeichel (© AFP)

V Leicesteru branka nepadla

Utkání 34. kola Premier League mezi Leicesterem City a Aston Villou skončilo bezbrankovou remízou. Domácí měli velkou územní převahu, kterou však nedokázali zužitkovat ani ke střeleckým pokusů, kterých měli více hosté.

V osmé minutě udělal obrovskou chybu v rozehrávce domácí Wesley Fofana, čehož využil Ollie Watkins, který poté před bránou hledal Baileyho, který však ve skvělé pozici přestřelil bránu. V nastaveném čase prvního poločasu měl nejprve šanci domácí Maddison, který sice nejprve váhal, ale poté zakončil těsně vedle. Villans zahrozili z rohového kopu, hlavička Mingse však mezi tři rovněž nemířila.

V 56. minutě Baileyho střelu zastavil ve skluzu Fofana a hosté se dožadovali pokutového kopu. Hlavní sudí si však stál za tím, že se o nedovolenou hru nejednalo a situaci nepřezkoumával ani VAR. Poté byl na levém křídle aktivní v 77. minutě Ramsey, dostal se i do pokutového území, jenže poté jeho pokus zblokoval Justin.

Duel Foxes s Villans příliš mnoho fotbalového neukázal, ačkoliv na první pohled působil atraktivně. Hlavně druhý poločas nepřinesl žádnou významnější šanci, za to hned tři žluté karty na straně domácích a dvě u hostů. Leicesteru tak aktuálně patří v tabulce Premier League desáté místo, Aston Villa je patnáctá s náskokem devíti bodů na sestupové příčky.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele