33. kolo
16.04.2022 16:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Cristiano Ronaldo (© AFP)

Rudí ďáblové díky hattricku Ronalda porazili Norwich

Manchester United se trochu překvapivě trápil s posledním Norwichem, nakonec si však díky hattricku Cristiana Ronalda připisuje výhru 3:2 a díky zisku tří bodů stále živí naději na čtvrté místo, které zaručuje účast v příštím ročníku Champions League. Norwich podal srdnatý výkon a dokázal dotáhnout dvougólovou ztrátu, nakonec ale stejně odjíždí z Old Trafford s prázdnou.

Utkání začalo opravdu ve velkém stylu a už po dvou minutách mohli jít do vedení hosté, když se za domácí obranu dostal Pukki, ten ale jen nastřelil vyběhnuvšího De Geu. Na druhé straně vyrobil neskutečnou minelu stoper Gibson, který ve vlastním vápně přišel o míč, Elanga poté naservíroval míč před prázdnou branku Ronaldovi, který se zblízka nemýlil. Aktivní Elanga mohl po dvaceti minutách přidat druhý gól, z velkého úhlu ho ale vychytal brankář Krul. Ten už ale byl krátký na hlavičku Ronalda po rohovém kopu, kterou portugalský reprezentant zvýšil už na 2:0. Norwich ale rychle inkasované branky nezlomili, naopak - Kanárci se i nadále prezentovali aktivní kombinační hrou, za kterou byli ještě před poločasem odměněni. To do vápna z levé strany vtrhl Pukki, který centrem našel na zadní tyči úplně osamoceného Dowella, který míč zblízka dopravil do sítě.

Hned po pár minutách druhého dějství bylo dokonce vyrovnáno, když to byl tentokráte Dowell, který hezkou kombinací oslovil útočníka Pukkiho, který ranou o tyč srovnal stav zápasu. Obrat pak mohl po hodině hry dokonat Rashica, který se po přiťuknutí Pukkiho odhodlal ke střele zpoza pokutového území, jeho projektil ale parádním zákrokem zneškodnil De Gea. A tak se o poslední slovo přihlásil hvězdný Ronaldo. Ten se postavil k exekuci volného přímého kopu z dobrých 25 metrů a pořádnou dělovkou rozvlnil síť potřetí. Svým hattrickem tak rozhodl o výhře Manchesteru United v poměru 3:2.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Infernoqt

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele