25. kolo
13.02.2022 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Kieran Trippier (© AFP)

Trippier zajistil Newcastlu vítězství, pak se zranil

Z hrdiny smutnou postavou utkání. Kieran Trippier sice jediným gólem zajistil Newcastlu vítězství nad Aston Villou, v pozdějším průběhu utkání se ale zranil. Podle prognóz léčení zabere delší dobu.

Jako první zahrozil po dvaceti minutách Willock, jenž technickým pokusem zpoza vápna vystrašil Martíneze. Po půlhodině hry Chambers poslal k zemi pronikajícího Willocka. Po konzultaci s VAR se penalta nekopala, nicméně přímák ano. Toho se ujal Kieran Trippier, jenž tvrdou střelou rozvlnil síť.

Villans mohli srovnat v nastaveném čase, McGinn ovšem po nakrátko rozehraném rohu pálil nepřesně. V sedmapadesáté minutě, kdy už Trippier nebyl na hřišti, to z trestného kopu zkoušel Douglas, Dúbravka ale jeho pokus pohlídal.

Zanedlouho už se Aston Villa radovala z vyrovnání, když Digneho centr po sérii odrazů přistál na Watkinsově hlavě a ten už snadno míč trknul dob brány. Jenže po zásahu VAR branka vinou ofsajdu neplatila.

Ve zbytku utkání už se hosté nedostali do žádného souvislého tlaku rezultujícího v šance a pošesté z posledních sedmi zápasů nedokázali zvítězit. V tabulce jim aktuálně patří dvanáctá pozice. Newcastle naopak zapsal třetí ligovou výhru v řadě a na sedmnáctém místě už má bezpečnější náskok nad sestupovými vodami.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Beros

Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Budu věřit bookmakerovi. 2,69-3,5-2,59.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele