33. kolo
16.04.2022 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Brentfordu (© AFP)

Brentford díky brance v nastavení vyhrál 2:1

Brentford může být ve zbytku prvoligové sezóny už víceméně v klidu! Výhra na hřišti Watfordu ho posouvá na zisk 39 bodů, k magické hranici 40 bodů mu chybí jediná remíza a s největší pravděpodobností se jej tak boj o záchranu už vůbec týkat nebude. Naopak Watford porážka posouvá zase o kus blíže k druhé lize, svěřenci Roye Hodgsona přitom v nastavení měli obrovskou šanci strhnout vedení na svou stranu, tu ale neproměnili a naopak ještě sami stihli inkasovat.

První větší příležitost měl na své hlavě útočník Sarr, ten ale balón z malého vápna poslal vysoko nad. Po čtvrthodině hry naopak domácí neobránili rutinní aut, balón propadl až k Norgaardovi, který jej zblízka dopravil do sítě. Watford ale nesložil zbraně a po volném přímém kopu jen těsně minul vlastní branku obránce Ajer.

Na začátku druhého dějství se po chytře rozehraném volném přímém kopu dostal za domácí obranu Toney, jenže v zakončení branku o pár centimetrů minul. Po hodině hry se Watford konečně vrátil do hry - centr z pravé strany totiž Sarr prodloužil na zadní tyč, kde si jej převzal Dennis a napálil míč pod břevno, čímž srovnal skóre na 1:1.

Zápas si pro fanoušky přichystal infarktové rozuzlení. Nejprve minutu před koncem trefil z volného přímého kopu břevno Dennis, načež ve třetí minutě nastavení spálili domácí fotbalisté skoro nemožné. To totiž míč propadl na malé vápno, kde jej ve skrumáži napálil do tyče King, odražený míč se dostal na malé vápno k osamocenému Louzovi, jenže ten zblízka nepochopitelně minul.

A Watford za to byl nakonec potrestán. V páté minutě nastavení si totiž na volný přímý kop Eriksena naskočil stoper Jansson a rozhodl o vítězství hostujícího celku v poměru 2:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele