27. kolo
27.02.2022 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Tomáš Souček (© AFP)

Souček oslavil narozeniny gólem. West Ham zdolal v důležité partii Wolves

Všechno nejlepší! Tomáš Souček nepotřebuje dostávat dárky, vytáhlý záložník si je rád nadělí sám, když v den svých 27. narozenin rozhodl gólem o výhře West Hamu v klíčovém utkání proti Wolverhamptonu. Díky zásahu Součka zvýšilo londýnské mužstvo náskok na Wolves a dál se jako klíště drží Manchesteru United.

Domácí si za výhrou šli již v první půli, byť v ní vyšli gólově naprázdno. Skórovat přitom mohl ve 23. minutě Cresswell, avšak ze standardní situace se těsně netrefil mezi tři tyče. O šest minut později poslal Souček do šance Antonia, výborně ale zasáhl hostující brankář Sá. Ten měl ve 38. minutě pro změnu kopu štěstí, když jen pozoroval, jak nádherný pokus Rice skončil na tyči.

Dlouho pasivní Wanderers mohli zničehonic udeřit v nastavení první půle, jenže Hwang z vynikající pozice o fous netrefil bránu. Podobně dopadla také rána Trincãa, jehož sedm minut po změně stran vybídl k zakončení Hwang.

Po nádechu hostů si opět vzal slovo West Ham, jenž se v 59. minutě konečně prosadil. Cresswell po autovém vhazování vyvezl míč, následně převzal kulatý nesmysl Antonio, který přihrál do bránu, kde se prosadil zcela volný Souček. Náskok domácích mohl navýšit o osm minut později Bowen, který se zjevil sám ve vápně, Sá ale včas vyběhl a zakončení zlikvidoval. Wolves nicméně nenašli do konce utkání odpověď a zpět na sever se vraceli s nepořízenou.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (2)

Přidat komentář
OnlyWHU

Zasloužená výhra po výborným výkonu celýho týmu. Lepší narozeninovej dárek už dnes asi Suk nedostane! Prestižní zápas s kvaltními Wolwes jsme mohli rozhodnout dřív, ale opět jsme museli prožívat infarktovou koncovku. Všech jedenáct v podstatě základních hráčů už v posledních deseti minutách pletla nohama a střídat jsme mohli jen za cenu nižší kvality. Tohle je hodně špatná vizitka vedení klubu, který ždíme naši základní sestavu bez kvalitního doplnění. Ale hoši to zvládli a udělali nám obrovskou radost. Teď nás čeká hustej a náročnej program, kde si asi budeme muset vybrat priority. Je to určitě škoda, v tak dobře rozehraný sezoně. Hoši díky!!!! COYI!!!

Reagovat
duloig

Tak po čase som včera videl ten starý dobrý West Ham ako na začiatku sezóny. Ako píšeš Only teraz to bude krutý program. Snáď sa nám budú zranenia vyhýbať. C O Y I !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele