31. kolo
02.04.2022 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Radost hráčů Wolverhamptonu (© AFP)

O výhře Wolves rozhodla vlastní branka

Vlastní gól Ashleyho Younga rozhodl duel 31. kola Premier League mezi Wolverhamptonem Wanderers a Aston Villou. Domácí vedli díky Jonnymu Castrovi, za hosty snížil v závěru Ollie Watkins.

Wolves se do vedení dostal už v sedmé minutě po rychlém protiútoku. Ten táhl po levé straně Podence, který se i jako první dostal do zakončení, ale hostující obrana jeho střelu zablokovala. Po něm neuspěl ani Silva, a tak se prosadil až parádní ránou Jonny Castro.

Minutu poté už to mohlo být o dva góly. Obrana Villans totiž úplně zapomněla na Fabiana Silvu, který si to namířil sám na bránu. Gólman Martínez jej však skvěle vychytal. Poté mohl ještě skórovat Trincão, který však v dobré šanci nemířil mezi tři tyče.

Ve 29. minutě napřáhl k neuvěřitelné střele hostující Leon Bailey, jehož pokus mířil přesně do šibenice. Parádní zákrok však vytáhl José Sá, který míč dokázal vyškrábnout mimo branku. A tak se znovu trefili hosté. Ve 36. minutě z levé strany centroval Marcal, jehož pas si nešťastně srazil do vlastní brány Ashley Young.

Young však před přestávkou zachránil svůj tým od dalšího gólu. Trincão se totiž chystal zakončit z bezprostřední blízkosti, ale hostující fotbalista mu míč skluzem odebral. V nastaveném čase prvního poločasu měl ještě příležitost Dendoncker, který balon po brejku poslal hodně daleko od brány.

Hosté se v 86. minutě dočkali snížení. Ollieho Watkinse totiž v pokutovém území nedovoleně poslal k zemi José Sá a sudí nařídil pro Villans pokutový kop. Toho se ujal sám faulovaný a měl trochu štěstí. Míč sice poslal na druhou stranu, než se vrhnul Sá, ale do sítě se dostal až s pomocí tyčky. V závěru ještě mohl vyrovnat Cash, ale obstřelit domácího brankáře se mu nepovedlo.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele