12. kolo
20.11.2021 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Raúl Jiménez (© AFP)

West Ham nestačil na Wolves

Wolverhampton porazil v duelu dvanáctého kola Premier League West Ham. O výhře rozhodl po hodině hry Jiménez, hosté tak ztratili v boji o top čtyřku.

Ve dvanácté minutě zařadili "Kladiváři" vyšší rychlostní stupeň. Po centru z pravé strany chyběl kousek k usměrnění míče do branky, Bowen měl poté další příležitost po centru z levé strany, jeho hlavička skončila vedle branky.

Po půlhodině hry měl Semedo obrovskou příležitost ke skórování. Po centru z levé strany se k němu dostal míč, jenže jeho střela z bezprostřední blízkosti byla sražená. Po chvíli si Jiménez skvěle naběhl za obranu, dostal dlouhou přihrávku za ní a sám běžel na Fabiańskiho. Polského gólmana ve službách Hammers přehodil, ale balon mířil vedle. Poté ještě Moutinho vystřelil zhruba z pětadvaceti metrů a jeho rána mířila přímo pod břevno, Fabiański pokus vyrazil na roh.

Po rohovém kopu Bowena se do vzduchu ve 43. minutě pověsil Zouma a hlavou dostal míč do branky. Gól však nebyl uznán, protože už předtím byl odpískán faul právě stopera West Hamu. Domácí však pokračovali po přestávce tam, kde v první půli skončili. Podence střílel zpoza vápna a brankář "Kladivářů" míč vyráží na roh.

V 56. minutě přišla obrovská šance Podence. Šikovný domácí záložník střílel z hranice vápna na zadní tyč a zvláštním lobem protáhl brankáře West Hamu. Dvě minuty poté Podence dostal přihrávku na pravou stranu. Vypadalo to, že bude centrovat, ale poté přihrál pod sebe na hranici vápna, odkud se krásnou střelou k tyčce prosadil Raúl Jiménez. Kilman mohl definitivně rozhodnout v 88. minutě. Po skvěle zahrané standardce byl s míčem na kopačce nikým neatakován v pokutovém území. Balon si zpracoval, ale posléze jej poslal mimo branku.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
duloig

Ja neviem,ale ja tak nemám rád tie repre prestávky Chalani vypadli z kolotoča na 2 týždne a hneď to bolo poznať.Hra bez elánu,bez náboja ako keby to mali len odohrať.Aspoň ten bod mohli dokopať.Yarmo by potreboval jeden mač aby sa chytil lebo bol taký skostnatelý.Vlašič detto.O týždeň v nedeľu hráme so City tak snáď to bude iné kafčo. C O Y I !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Ucho se utrhlo. Za ztragickou první půli jsme s dobrým soupeřem hořce pykali. Škoda 100% šance Boewna. Zlatem placenýho Jarmolenka se co nejdřív zbavit. Jak už to bývá, repre přestávka nás uspala. Čeká nás teď tvrdá práce. Ve čt veledůležitej zápas na Rapidu a pak ne MC. Ti si nebudou přát nic jinýho, než nám osladit vyřazení z pohárů. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele