12. kolo
19.10.2022 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Che Adams (© AFP)

Bournemouth těsně podlehl Southamptonu

Bournemouth přišel o svou šňůru neporazitelnosti, když na vlastním stadiónu díky brance Adamse podlehl Southamptonu těsně 1:0. Ralph Hassenhüttl si tak může alespoň na chvíli oddechnout a jeho Southampton se posunul na čtrnáctou příčku tabulky.

V podstatě hned první vážnější situace v zápase přinesla branku. Southampton přenesl hru na levou stranu na nabíhajícího Perrauda, ten do šestnáctky poslal nadýchaný centr, na který si naběhl Che Adams a hlavou jej krásně poslal k tyči. NA druhé straně mohl srovnat stav útočník Billing, jeho střelu ale parádním zákrokem vychytal brankář Bazunu.

V další tutovce se až po pauze objevil stoper Senesi, ten ale branku hlavičkou z malého vápna trestuhodně minul. Vyrovnat mohl také dvacet minut před koncem záložník Lerma, jeho zakončení ve výhodné pozice ale obrana hostí zblokovala a neujal se ani pokus Solankeho z otočky, ten totiž zamířil o metr a půl výše, než by bylo zdrávo. V poslední desetiminutovce neuspěl se svou hlavičkou ani nabíhající Tavernier, a protože na druhé straně zase v tutovce útočník Adams nastřelil pouze tělo stopera Mephama, dospělo utkání k těsné výhře Southamptonu 1:0:

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
hematop

Svatí se konečně zvednou. Můj tip 0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele