11. kolo
14.10.2022 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Ivan Toney (© AFP)

Brentford ukončil sérii nezdarů a zdolal Brighton

Brentford po třech zápasech bez výhry konečně uspěl, a to proti Brightonu, jehož forma naopak nadále klesá. Domácí zvítězili poměrem 2:0, když obě branky vstřelil Ivan Toney.

Po dvaceti minutách se hned dvakrát mohli prosadit Seagulls. Raya si však poradil jak se skvělou Caicedovou střelou, tak i s Veltmanovou dorážkou po následném rohu. Na opačném konci napálil břevno Mbeumo, jen krátce poté se Bees dostali do vedení. Po Onyekově pasu se k míči dostal Ivan Toney, jehož patička zaskočila gólmana a skončila v bráně.

Další důležitý moment nastal po hodině hry. Dlouhý aut vedl k závaru, na jehož závěru Veltman podkopl právě Ivana Toneyho. Sám faulovaný se postavil k pokutovému kopu a s přehledem proměnil na druhou stranu, než skákal gólman. Šancí na snížení vzápětí pohrdnul March, jenž se nechal vychytat Rayou.

A jelikož si brankář Brentfordu poradil i v závěru s Dunkovou hlavičkou, mohl se jeho tým radovat z vítězství a posunu na dočasné osmé místo.

Autor: Martin Vejdělek / bbc.com, fantasyfootballscout.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele