12. kolo
18.10.2022 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Serge Aurier (© AFP)

Brighton obranu Nottinghamu neprolomil

Brighton v domácím klání dvanáctého kola Premier League remizoval s Nottinghamem Forest 0:0. Domácí měli jasnou převahu, střely na bránu ovládli 7:0, ale gól se jim vsítit nepodařilo.

První půlhodina hry byla poměrně klidná, jenže pak domácí přešli na vyšší obrátky. Odražený pokus Dannyho Welbecka se dostal k Leandru Trossardovi, jehož povedená rána orazítkovala břevno. Pár minut na to postupoval z pravé strany Solly March, Williams před ním jen couval a domácí fotbalista vypálil na přední tyč, kam se honem rychle musel přemístit Dean Henderson. Chvíli na to zakončoval Adam Lallana, ovšem Henderson si poradil jak s jeho pokusem, tak i s následnou dorážkou Welbecka.

Ještě před koncem prvního poločase zahrozili Seagulls znovu. Leandro Trossard poslal dlouhý křižný centr na pravou stranu vápna, Solly March ho vrátil před branku a Adam Webster střílející v pádu přes Cooka přestřelil břevno. Henderson znovu v 82. minutě prokázal, proč je pro Nottingham veledůležitou posilou. Pascal Gross zůstal nikým nehlídaný uvnitř vápna a prudce vypálil k levé tyči, balonu v cestě do sítě ale zabránil tygřím skokem hostující brankář, díky kterému si Nottingham nakonec odvezl cenný bod.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad to nebude hromadáček.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele