21. kolo
21.01.2023 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Wilfried Zaha (© AFP)

Newcastle v Selhurst Parku pouze remizoval

V rámci 21. kola Premier League Crystal Palace doma remizoval s Newcastlem 0:0. I když měli hosté v zápase herní převahu, tak nabídnuté příležitosti nedokázali přetavit v gól. Newcastle si připsal již devátou remízu v tomto ročníku a o skóre poskočil na třetí místo před Manchester United.

Hosté si první vážnější šanci vytvořili již v 6. minutě, od jednoho ze spoluhráčů dostal výbornou přihrávku do vápna Almirón, ale následnou střelu namířil kousek vedle pravé tyče. Aktivně hrající Newcastle v úvodu zápasu Crystal Palace přehrával a v 15. minutě z hranice vápna nebezpečně zakončoval Burn, Guaita však předvedl výborný zákrok a nepřipustil změnu skóre.

Ve 20. minutě se ocitl v dobré pozici Joelinton, ovšem s jeho střelou doprostřed brány neměl Guaita žádný problém. V 36. minutě to byl znovu brazilský útočník, který se dostal ve vápně k dorážce, nicméně ani tentokrát na domácího brankáře nevyzrál a ten si připsal další dobrý zákrok. Crystal Palace si vypracoval první vyloženou šanci až v nastaveném čase prvního poločasu, Richards po rohovém kopu však poslal hlavou míč těsně vedle.

V 53. minutě se po přesném centru dostal k hlavičce Wilson, avšak jeho pokus hlavou zneškodnil brankář domácího týmu. Po půlhodině zápasu oba trenéři poslali do hry několik nových tváří. V 73. minutě si balón na hranici vápna zpracoval střídající Mateta, moc nepřemýšlel a napálil ho na bránu, Guaita byl ale pozorný a již po několikáté předvedl jistý zákrok.

Diváci se nakonec branky v Selhurst Parku nedočkali, a tak každý z týmů získal bod za bezbrankovou remízu 0:0.

Autor: Jan Keňo / whoscored.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele