21. kolo
23.01.2023 21:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Harry Kane (© AFP)

Tottenham vyhrál londýnské derby na Craven Cottage

Fulham těsně padl v dohrávce 21. kola Premier League s Tottenhamem Hotspur 0:1. O hubeném vítězství "Kohoutů" rozhodl v nastaveném čase prvního poločasu Harry Kane.

V desáté minutě se hosté pokusili přejít do protiútoku, ale o balon rychle přišli a ze střední vzdálenosti prověřil Llorisovu pozornost Bobby Reid. Francouzský gólman musel být připravený i při dalším útoku Cottagers, když po centru Pereiry z pravé strany zakončoval z první uvnitř pokutového území Harrison Reed. Mířil však přesně do Llorise.

Ke konci prvního poločasu o sobě dali vědět také Spurs. Z pravé strany se od Kulusevskiho dostal balon k Emersonovi, který vyslal ostrou ránu, ale z poměrně velkého úhlu, což si Bernd Leno dokázal pohlídat. To se mu však už nepovedlo v nastaveném čase. Son potáhl míč prostředkem pole, na hranici šestnáctky našel Harryho Kanea, jež poté z otočky zamířil přesně k tyči.

Po necelé hodině hry mohl kapitán anglického národního týmu zvýšit na 2:0. Kulusevski přetáhl centr na Bena Daviese, ten jej vrátil před bránu nikým nehlídaného Kanea. Leno však jeho hlavičku parádním reflexivním zákrokem bravurně vychytal.

Fulham v závěru přeci jen dostal jednu příležitost na vyrovnání. Solomon asi z pětadvaceti metrů napřáhl k technické ráně ke vzdálenější tyči, Lloris však skokem dělbě bodů zabránil.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

Snaha Fulhamu rozhodně bude veliká, ale Spurs když musí tak dokáží zabrat...za mě 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele