14. kolo
29.10.2022 13:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Kevin De Bruyne (© AFP)

City těsně vyhráli v Leicesteru

Leicester City prohrál domácí utkání čtrnáctého kola Premier League s Manchesterem City 0:1. Utkání ve prospěch loňského mistra rozhodl po přestávce Kevin De Bruyne.

Favorité z Manchesteru si první větší šanci připravili v šestnácté minutě. De Bruyne akrobatickým kopem vrátil míč Rodriho pod sebe, čímž vznikla ideální střelecká pozice pro Bernarda Silvu. Ward se musel hodně natahovat ke své levé tyčce, aby pokus portugalského křídelníka vyrazil. O pár minut prověřili domácí na druhé straně Edersona. Tielemans na začátku vysouval Vardyho. Zkušený útočník se zastavil a přehodil míč k Barnesovi, jenž střelou z levé části pokutového území protáhl hostujícího gólmana.

V prvním poločase Citizens svého soupeře ve statistikách převálcovali, ale skóre zůstalo bez branek. To však platilo jen do 49. minuty, kdy se Guardiolovi svěřenci ujali vedení. Mendy přidržel před pokutovým územím Jacka Grealishe a Kevin De Bruyne se ujal přímého volného kopu, kterého se zhostil na výbornou. Belgický středopolař pravačkou překopl zeď a zamířil přesně do míst, kam se Ward natáhnout nemohl. O pět minut později mohlo být vyrovnáno, když James Maddison rozehrál rohový kop před pokutové území, odkud z první vypálil Youri Tielemans, jehož dělovku vyškrábl Ederson na břevno.

Hosté si jednobrankové vedení už ve zbytku zápasu pohlídali, sami však už nic zajímavějšího vymyslet nedokázali. Leicester dále zůstává na dostřel sestupovým příčkám.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
MCFC_8

Lester v posledmych 3 zapasoch nedostal gol...kazdopadne verim, ze potvrdime nasu kvalitu a vyhrame 0:2

Reagovat
pesky passer-by

prialo by si to peknu prehru City a zisk trojbodu Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

4,2-3,05. Přesně o 2 -o 3 a více golu. Od naší jedničky. Mě stačí 0 v zápase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele