8. kolo
08.02.2023 21:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Jadon Sancho srovnal na 2:2 (© AFP)

Man Utd smazal dvougólové manko, na výhru to ale nestačilo

Rudí ďáblové remizovali s Leedsem v dohrávce 8. kola Premier League 2:2. Domácí začali utkání špatně a po 48 minutách prohrávali už 0:2. Během osmi minut však dokázali srovnat po brankách Rashforda a Sancha. Následný nápor domácího týmu už další branku nepřinesl, a tak se museli svěřenci Erika ten Haga spokojit pouze s bodem.

Old Trafford šokoval již v 1. minutě utkání hostující Gnonto, který na hranici vápna obdržel přesný balón a pohotovou střelou k levé tyči otevřel skóre utkání. V 8. minutě musel z důvodu zranění střídat Sinisterra a na jeho místo přišel Summerville. O čtyři minuty později se krásným zákrokem prezentoval de Gea, jenž zneškodnil velkou šanci Struijka.

Domácí zahrozili v 18. minutě, kdy se ve výborné pozici objevil Garnacho, ale své následné zakončení poslal hodně mimo. O minutu později střílel z hranice vápna o kousek vedle Sabitzer. Ve 23. minutě museli hosté již podruhé střídat. Zraněného Struijka nahradil Firpo. O chvíli později se krásnou samostatnou akcí uvedl Garnacho, jeho následná střela však do brány cestu nenašla.

Ve 32. minutě se k dalšímu pokusu z vápna dostal aktivně hrající Sabitzer, technický obstřel ovšem bravurně zlikvidoval pozorný Meslier. Domácí si ve zbytku první půlky udržovali herní převahu, nicméně vyrovnávací branku nevstřelili.

Leedsu se povedl i vstup do druhého poločasu. Ve 48. minutě si balón do vlastní branky nešťastně srazil Varane, a hosté tak šli do vedení 2:0. V 62. minutě se gólově prosadili i domácí. Dalot našel krásným centrem Rashforda a ten prudkou hlavičkou prostřelil gólmana hostů. Vzápětí mohli jít hosté opět do dvougólového náskoku, Aaronsonova povedená střela z přímého volného kopu ale skončila na levé tyči.

V 70. minutě se k dorážce ve vápně dostal střídající Sancho a střelou doprostřed brány vyrovnal na 2:2. V 78. minutě si na centr ze strany naskočil Varane, jeho hlavičku mířící pod břevno ovšem výborně zastavil Meslier. V 81. minutě proti Meslierovi neuspěl ani Fernandes, který to zkoušel střelou kousek za vápnem. O sedm minut později si na francouzském brankáři vylámal zuby i Rashford, jenž svým zakončením z malého vápna mířil k pravé tyči.

Domácí měli v závěru utkání ještě několik slibných šancí, ke třetí brance to však nevedlo. Man Utd tedy remizoval s Leedsem 2:2.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Kuba94

Musí být 3 body dneska. 3:0

Reagovat
fcb+mufc

Dneska mi něco říká abych byl opatrný,takže 2-0,no hlavně 3 body.

Reagovat
Naseroslosos23

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 nebo 2:1

Reagovat
Devil

Cítím ztrátu bodů....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele