19. kolo
04.01.2023 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Taiwo Awoniyi (© AFP)

Southampton podlehl Nottinghamu

Situace Southamptonu začíná být pořádně nepříjemná. Saints totiž nezvládli domácí klání s Nottinghamem Forest a po prohře 0:1 zůstávají přikovaní ke dnu ligové tabulky. Naopak Forest se posunuli mimo sestupové pozice na patnáctou příčku tabulky.

Utkání nenabídlo nějakou oslnivou podívanou, na kvalitě zápasu bylo od prvních minut znát, že se jedná o typický záchranářský duel. Po necelé půlhodině však přišla obrovská chyba a úvodní branka zápasu. Stoper Lyancu totiž hrubě chyboval při rozehrávce, míč nabídl Johnsonovi, který jej potáhl a následně naservíroval před prázdnou branku pro Awoniyiho, a ten se už nemohl mýlit.

O chvíli později pálil zpoza vápna Aurier, branku nicméně vysoko přestřelil. Svatí se opravdu dlouho nemohli dostat do tempa a vytrestat je mohl i záložník Yates, jeho hlavička ovšem mířila mimo tři tyče. Na začátku druhého dějství si domácí zopakovali chybu v rozehrávce, útočník Awoniyi ale tentokráte pálil nad.

Na začátku druhého dějství si na roh Warda-Prowsea naskočil Adams, jenže hlavičkoval nad bránu. Domácí se jinak nemohli dostat do žádných výraznějších příležitostí, jejich hra byla plná nepřesností a celkově působili dost těžkopádným dojmem. A když dvacet minut před koncem nedokázal v dobré pozici nasměrovat míč do sítě ani střídající Mara, dospěl zápas k vítězství hostů.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele