20. kolo
14.01.2023 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Daniel Podence (© AFP)

Wolves těsně porazili West Ham

Wolverhampton Wanderers si připsal důležité tři body v boji o záchranu, ve dvacátém kole Premier League porazil West Ham United 1:0. Jedinou brankou rozhodl z kraje druhého poločase Daniel Podence.

Do první šance se dostali v jedenácté minutě domácí. Nunes se dostal ke střele na hranici vápna a balon se snažil nasměrovat ke vzdálenější tyči. Fabianski však zvládl bravurně zakročit. Po půlhodině hry se na druhé straně dostal k zakončení Vladimír Coufal, ke kterému se dostal odražený míč. Český reprezentant nadějně pálil z první, ale domácí obrana jeho pokus zablokovala.

Nejzásadnější moment celého utkání se zrodil ve 48. minutě. Roh Hammers se stal jejich noční můrou, protože Wolves po něm rozjeli bleskurychlý protiútok. Domácí táhli balon po pravé straně, postupně se dostali až do pokutového území, kde jej srazil jeden z vracejících se obránců. Přesně do těchto míst si nabíhal Daniel Podence, jehož rána z první zapadla přesně k levé tyčce mimo dosah Fabianskiho.

V 74. minutě mohli domácí rozhodnout, ale dvakrát měli pořádnou smůlu. Ruben Neves pálil z hranice vápna do břevna, následná dorážka Ait-Nouriho pak pro změnu zamířila do tyče. Poté mohli Hammers těžit z dobrého presingu, Scamacca obral domácí o míč, čehož využil Benrahma. Toho však vychytal Sá. V nastaveném čase ještě skóroval domácí Jimenéz, jenže z ofsajdu.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Naseroslosos23

Jasná remíza

Reagovat
duloig

Toto bol už dúfam koniec pán Moyes. Ďakujeme, odiď. Keby tam nebol problém s kúpou klubu tak je to asi jasné. Ale čakať?

Reagovat
OnlyWHU

Moyes díky. KONEC... Jsme těžce nemocní. Musí přijít léčba, změna. Ti, kteří to říkali už dávno, měli pravdu. Pojďme, kladiva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už musí jít,jinak jsou ve vedení blázni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele