21. kolo
01.03.2014 21:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Sporting CP - SC Braga 2:1

Sporting zdá se potřebuje nejprve prohrávat, aby nakonec bral všechny tři body. Stejně jako v zápase s Rio Ave se lvům povedlo zvrátit vývoj utkání - a stejně jako ve Vila do Conde se o to největší měrou zasloužil tandem tentokrát v základu startujících útočníků Slimani-Mané...

Také na Estadio Jose Alvalade se v sobotu večer začínalo minutou ticha za zesnulou legendu Benfiky Mária Colunu. Hned záhy ale začal Sporting pracovat na naplnění poselství poradit si s Bragou nového kouče Paixãa. Arsenalistas se okamžitě museli vypořádávat se dvěma nebezpečnými centry do pokutového území a následně i s jedním pořádným závarem. První střelecký pokus měl pak na svědomí nepřesně hlavičkující Slimani.

Přesto se vedení ujali hosté. Nejprve ještě Santos z přímého kopu těsně přestřelil, pak už ale Braze dopomohl k překvapivé brance sám nešťastný brankář Sportingu Rui Patrício. Velmi kuriózní vlastní gól si vstřelil poté, co se k jeho nohám od tyče (ne)příhodně odrazila prudká střela Rafy. Tak se ovšem stalo v 36. minutě, takže Sporting samozřejmě měl dostatek času na obrat.

A na něm pomalu začal pracovat ještě před přestávkou, kdy Eduardo musel na čáře spolu s obráncem Santosem odvést skoro až heroický výkon, aby odmítl Slimaniho i dorážejícího Roja. Po pauze už ale Arsenalistas takové štěstí neměli.

Nejprve Sasso nedobře nasměroval svůj skluz ve vlastním pokutovém území a namísto balonu trefil pouze nohy unikajícího Maného, takže Jefferson následně mohl z penalty vyrovnat; a jen pár chvil nato (v 74. minutě) se v roli spolehlivého střelce důležitých branek opět představil Alžířan Slimani, když za přizvednutí vrchního "hasiče" a odvraceče Santose z dorážky zprudka rozvlnil síť za zády bezmocného Eduarda.

Autor: Tomáš Daníček / ojogo.pt

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Od TS je to dáreček-na jedničku 1.92.Já by ch dal tento kurs na hcs.Tip 1 ,ale raději do rozpisu s nulou na 2. tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to někdo z bookmakeru pěkně posral.Tím líp pro mě.Těžko bych udělal rozpis,kdyby bylo na 1 cca.1.4.Takto mám z vkladu 80 procent navíc

Reagovat
Hiko

2:1

Reagovat
Han střelil první

:-* :-* :-*

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele