34. kolo
14.05.2022 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Ewerton rozsekl bezgólový stav, Portimonense tak na závěr sezóny skolilo Marítimo

Obě družiny svůj hlavní předsezonní cíl, tedy vyhnout se každou cenu sestupu, splnily, a tak na nich v posledním kole tolik neležel tlak ohledně případného úspěšného výsledku. Nakonec se z vítězství radovalo Portimonense, které se tak po bodové stránce srovnalo právě se svým protivníkem. Marítimo se žádné branky nedočkalo, hosté díky Ewertonovi aspoň jednou ano.

Až ve 28. minutě přišlo na řadu jakési první vážnější ohrožení branky, o tento počin se postarali domácí, jelikož si za obranu seběhl Tagueu, proti němu nicméně dobře vyběhnul brankář Nakamura, který jeho tutovku zlikvidoval. Ve 37. minutě se naopak poprvé zásadně ozvalo Portimonense, a to prostřednictvím Nakadžimy, ten ale dělovkou napálil jen břevno.

Ve druhém poločase oba týmy zahodily dvě slušné možnosti. Nejprve se za hosty neprosadil Angulo, jemuž míč vůbec nesedl na kopačku, domácí pak lomili rukama nad neproměněnou šancí Tagueua, jehož zase vychytal Nakamura. V 80. minutě již došlo na onen rozhodující okamžik tohoto střetu, to když Welinton Júnior předal míč před prázdnou bránu Ewertonovi.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele