34. kolo
14.05.2022 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Belenenses padá o patro níže, Aroucu venku nepřetlačilo

Belenenses ještě chovalo určitou naději na udržení se v Primeira Lize, nutně však potřebovalo získat tři body na půdě již zachráněné Aroucy, aby se mohlo ohlížet za ostatními výsledky. A svůj prvotní cíl nesplnilo, takže se jeho sestup stal definitivním. Za celých devadesát minut se oba celky nedočkaly žádné branky, domácí tak zůstali v tabulce patnáctí, hosté jako poslední.

Ačkoli vítězství z tohoto souboje potřeboval výběr z Lisabonu, v prvním poločase si vytvořil dvě největší příležitost jeho protivník. V 8. minutě se ocitl Tiago Araújo sám před brankářem Luizem Felipem, levý obránce Aroucy naběhl do šestnáctky ze své strany, z blízkosti ovšem svého soka nepřelstil. A ve 28. minutě byl možná ještě blíže vstřelenému gólu Antony, který Luize Felipeho překonal, před brankovou čárou nicméně zakročil bránící Danny Henriques.

Ani ve druhém dějství se herní projev B-SAD jednoduše nezlepšil. Nebezpečnější byla stále Arouca, která v klidu mohla uzmout ve svůj prospěch tříbodový výsledek, nebýt pozorného Luize Felipeho. Ten byl připravený jak na pokus Leandra Silvy z 52. minuty, tak také na ten ze 79. minuty od Ruize. V nastavení pak ještě pálil nepřesně jejich spoluhráč Bruno Marques.

Autor: Patrik Sandev / desporto.sapo.pt, whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele