33. kolo
08.05.2022 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Estádio Municipal de Braga (© AFP)

Povedená domácí rozlučka Bragy, Arouca každopádně favorita potrápila

Zachraňující se Arouca byla nesmírně blízko uzmutí velmi cenného rezultátu na půdě Bragy. Nerozhodný stav nakonec nevydržel, domácím totiž přisoudil až v 87. minutě vítězství asi ten nejpovolanější z nejpovolanějších, tedy nejlepší střelec týmu Ricardo Horta. Domácí se tedy rozloučili s touto sezónou před vlastními fandy očekávaně, na zisk tří bodů se ovšem nadřeli.

Hosté byli v úvodní půlhodině hry překvapivě aktivnější, nicméně vyložené šance si vlastně s pravidelností nevytvářeli. V pohotovosti musel být domácí gólman Matheus snad jenom ve 26. minutě, to když z dálky vypálil David Simao, jinak se však mezi třemi tyčemi nezapotil. Ostatně ani jeho soupeř na druhé straně Victor Braga neměl v bráně nějakou těžkou šichtu.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Ofenzivní podívané si zkrátka diváci v Braze neužili, favorizovaní Os Arcebispos jako by nebyli naplno motivovaní, neboť otázku své čtvrté příčky v tabulce již vyřešili. Přesto nakonec oni rozsekli nerozhodný stav, jenom tři minuty před koncem skóroval Ricardo Horta na zadní tyči po pasu Miguela Falého zprava.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NK. Jednou 3. mocninka . Tak nějak mám obavy z výsledku. Mě stačí 0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele