31. kolo
23.04.2022 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Malátná Benfica doma hrála bez branek se zachraňujícím se Famalicaem

Benfica vůbec nedokázala navázat na minulé zdárné derby se Sportingem a velmi nečekaně před vlastními fandy po mdlém výkonu plichtila se zachraňujícím se Famalicaem. To se za dělbu bodů rozhodně nezlobilo, získalo opravdu velmi cenný artikl do boje o holé přežití. A za své počínání si úspěch v podstatě zasloužilo, jeho soupeř zároveň hrál pod své možnosti.

Domácí zkrátka od začátku působili, jako by prostě nebyli ve své kůži. Jejich rival vypadal velmi kompaktně a pod nějaký větší, soustavnější tlak se nedostal. Vlastně až ve 26. minutě jaksi zahrozil Goncalo Ramos, nicméně se svou hlavičkou z dobré pozice neuspěl a poslal ji pouze vysoko nad hostující bránu. Ve 41. minutě vypálil Diogo Goncalves již nebezpečněji, ale mezi třemi tyčemi se zaskvěl gólman Luiz Júnior, jenž jeho dělovku bravurně zlikvidoval.

Ani po obrátce se dění na hřišti nepřevrátilo jiným směrem. Famalicao drželo lisabonského giganta na uzdě, ten nacházel skulinky v jeho obraně velmi stěží. V 62. minutě se ozval Gil Dias, nicméně z úhlu na pozorného Luize Júniora nevyzrál, v 70. minutě se neprosadil se svými nůžkami ani Paulo Bernardo, protože proti byl opětovně hostující muž v rukavicích. A když v 77. minutě z halfvoleje přestřelil i Radonjič, museli se As Águias smiřovat s remízou.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele