1. kolo
27.08.2005 20:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 2:1

Domácí Fiorentina do nového ročníku italské soutěže vstoupila se sedmi novými posilami, jelikož vedení nechce opakovat sezónu minulou, kdy do posledního kola bojovali o holé přežití v lize. A právě jedna z nových posil, Stefano Fiore, se ve 13. minutě po spolupráci s Tonim střelecky prosadila a vsítila první branku zápasu. Ve třicáté minutě se domácí tým dostal už do dvoubrankového vedení, Luca Toni se z penalty nemýlil. Sampdorii v druhém poločase narostla křídla, ale střela Kutuzova mířila jen do břevna. Janov se dostal ještě do několika velkých šancí, štěstí však nestálo na jeho straně. Až v 74. minutě dokázal snížit Diana, na víc se hostující tým už nezmohl. V nastavení mohla Fiorentina náskok ještě zvýšit, ale Luca Toni při třetí brance stál v ofsajdu a rozhodčí právem gól neuznal.

Autor: David Kubáň

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*MARZIK

Fiorentina je nej... na světě FORZA VIOLA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele