7. kolo
16.10.2005 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Ascoli Calcio - UC Sampdoria 2:1

Nováček z Ascoli ani ve čtvrtém domácím utkání neprohrál, naopak získal cenný skalp o poháry bojující Sampdorie.

V první půli to byli hlavně hosté, kdo častěji prověřoval soupeřova brankáře, Coppola si však poradil s pokusy Flachiho, Bonazzoliho, Gasboarroniho a opět Flachiho. I domácí měli šance, hned v úvodu pálil nepřesně Parola, Bjelanoviče a Finiho vychytal gólman Sampdorie Antonioli. Nestačil však v nastaveném čase na střelu Vittoria Tosta, do kabin se tedy šlo za stavu 1:0, který byl vzhledem k průběhu první pětačtyřicetiminutovky překvapivý.

Hosté vyrovnali devět minut po přestávce, Gasbarroniho centr našel Emiliana Bonazzoliho a ten dal v sedmém ligovém utkání svůj sedmý gól. Ascoli mohlo jít opět do vedení v 62. minutě, ale Fini po chybě soupeře pálil nad. Vítězná branka tak přišla až 11 minut před koncem, hlavou se po Cariellově centru trefil opět Tosto.

Obrana Ascoli pak vydržela silný nápor soupeře, na hřišti se v dresu Sampdorie ke konci sešli hned čtyři útočníci a rozhodčí nastavil dlouhých pět minut, ale vyrovnání se už janovští nedočkali.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele