12. kolo
20.11.2005 20:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - Parma FC 2:0

Inter Milán si připsal "povinné" vítězství nad Parmou a dál se drží na čtvrtém místě Serie A, i když desetibodový odstup od vedoucího Juventusu po dvanácti kolech není situace, se kterou by mohli být Nerazzurri spokojeni.

Interu se dlouho nedařilo otevřít skóre, přestože Parmu přehrával. Hned ve třetí minutě měl velkou šanci Adriano, z němuž se odrazil přímý kop Cruze, jeho volej však jen prověřil pozornost Bucciho. V závěru poločasu měli domácí další dvě šance, ale střely Cruze a následně Favalliho si cestu do sítě nenašly, první byla zblokována a druhá tečována těsně vedle tyče. I hosté měli v první půli světlé okamžiky, zvlášť v 17. minutě, kdy Morfeův přímý kop z hranice vápna zastavil jen parádní zákrok gólmana Julia Cesara.

Domácí byli aktivní i po přestávce, v 56. minutě měl svou první šanci Luis Figo, v dobré pozici však zakončil slabě. Neujala se ani teč střídajícího Stefanoviče po Adrianově centru, a tak mohla i parma vystrčit růžky, Grella pálil a Cesar potřeboval na zkrocení míče dva pokusy. V 68. minutě konečně přišel gól, zaslouženě v síti hostí. Po akci Veróna s Martinsem se do vápna dostal Luis Figo a přehodil Bucciho - 1:0. Pro bývalou hvězdu Barcelony a Realu Madrid to byl první gól v dresu Interu, kam přišel v létě.

Kdo čekal nápor Parmy, nedočkal se. Hosté se naopak nezmohli na víc než bránění dalších nájezdů Interu. To se dařilo jen do 81. minuty, kdy se do vápna probil Adriano, po jeho souboji s gólmanem a nepovedeném odkopu Simplicia se k míči dostal střídající Cambiasso a obloučkem poslal míč do prázdné branky. Gól to však byl poněkud kontroverzní, hostující gólman Bucci se domáhal odpískání Adrianova faulu. Neuspěl, navíc musel se zraněním střídat.

Autor: Petr Starý

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*George

INTER musí vyhrat mam ho totiz na tiketu a je to posledni zapas, ja ty prachy fakt potrebuju

Reagovat
HOST*

tak to jsme dva,dneska to utíká po jednom zápase,doufám,že snad Inter nezklame

Reagovat
HOST*

Tak po polocase INTER hraje 0:0.Kdyz dnes nevyhraje tak se s toho fakt poseru

Reagovat
HOST*

ja taky

Reagovat
HOST*Igor

Vidím že nejsem jediný komu tento zápas zakončuje tiket, takže doufám že to Inter zvládne...

Reagovat
HOST*

1:0 Figo

Reagovat
HOST*

Vyborne chlapy dulezity byl prvni gol.To uz INTER zvladne

Reagovat
HOST*Igor

A je to doma!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele