32. kolo
19.04.2009 20:30 CET
5 : 1
(2:0)

Reportáž

AC Milán - Turín FC 5:1

AC Milán pokračuje v dobrých výsledcích a po jednoznačné výhře 5:1 se bodově dotáhl na Juventus. Hvězdou utkání byl bezpochyby Fillipo Inzaghi, který zaznamenal hattrick. Po jedné brance si pak připsali Kaká a Ambrosini, jediný zásah hostí obstaral Franceschini.

Ve 13. minutě poprvé skvěle zafungovala souhra Beckhama s Inzaghim. Beckham mu z přímého kopu naservíroval přesný centr a Inzaghi ho hlavou přetavil v úvodní branku utkání. Dobrou příležitost měl i Pato, ale jeho střela šla mimo. Ve 37. minutě přinesla souhra Beckham - Inzaghi druhý gól. Na počátku všeho byl rychlý útok Kaká, následný lehoučký centr Beckhama a přesná hlavička Inzaghiho - 2:0. O tři minuty později se dostal odraženému míči Flamini a jeho dělovka je těsně minula branku hostí. Milán tak šel do šaten s pohodlným vedením 2:0.

I druhý poločas byl ve znamení milánského AC, ovšem první šanci druhého dějství měli na kopačkách hosté. Rolando Bianchi zcela nečekaně z dobrých pětatřiceti metrů vypálil na branku Milána a brazilský brankář Dida musel vytáhnout na roh. To bylo ze strany Turína vše. V 60. minutě završil Superpipo Inzaghi hattrick, milánský kanonýr využil lahůdkové přihrávky od Ronaldinha a nekompromisně skóroval - 3:0. O pět minut později nahradil hrdinu utkání Inzaghiho Ukrajinec Andrej Ševčenko. Milán byl hodně při chuti a zanedlouho přidal čtvrtý gól. Massimo Ambrosini si velice chytře před Serenim hodil míč do strany a turínský brankář ho fauloval. Rozhodčí Banti nařídil pokutový kop, který proměnil Kaká - 4:0 pro Rossoneri.

AC Milán nakonec čisté konto neudržel, Turín předvedl v pokutovém území Milána "ťukec", na jehož konci byl Franceschini - 4:1. V 88. minutě mohl přidat pátý gól Kaká, ale jeho střela jenom těsně minula pravou tyčku Sereniho branky. Milán příliš inkasovaný gól nemrzel, protože si dál na hřišti dělal, co chtěl. V nastaveném čase pečetil výhru AC Milán Massimo Ambrosini. Opět akce vedená Ronaldinhem a Kaká skončila rozebráním turínské obrany a Ambrosiniho zakončením - 5:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

sem si dobre typl ze

Reagovat
smazaný uživatel

teda to cumim mel sis vsadit .... tak za kilecko aspon .. urcite tam byl kurs aspon 30

Reagovat
smazaný uživatel

ted jeste vyhrat s palermem a pak pekelny los :)

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra sice ale hraly jak skolaci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele