7. kolo
19.10.2008 15:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

Bologna FC - SS Lazio 3:1

Lazio Řím zcela propadlo a prohrálo překvapivě 1:3 na půdě nováčka z Boloni. Římané zaspali úvod prvního poločasu, kdy se do jejich sítě trefili Sergio Volpi a Marco Di Vaio, kosmetickou úpravu výsledku dal navrátilec Tommaso Rocchi.

Pouhých pět minut stačilo domácím fotbalistům na vstřelení první branky. Přímý kop, který zahrával Sergio Volpi, skončil v pravém horním rohu Carrizovy branky – 1:0. Trenér Daniele Arrigoni začal branku mohutně oslavovat se svými hráči, jelikož to byla první vstřelená branka na domácím stadionu Dall'Ara. Euforie domácího celku pokračovala i nadále, ve 12. minutě zahrával Sergio Volpi rohový kop, který přesně posadil na hlavu Marca Di Vaio, brankář Carrizo byl opět bezmocný – 2:0. Útočník domácích mohl vzápětí zvýšit už na tříbrankový rozdíl, a také tak učinil. Juan Pablo Carrizo byl krátký i po jeho další ráně, Di Vaio si ale nejprve poradil s dvojicí obránců, a pak chladnokrevně zakončil – 3:0. Trenér římského klubu Delio Rossi zareagoval na nepříznivý vývoj utkání střídání, odešel Ousmane Dabo a přišel Stefano Mauri. Biancocelesti si na branku domácích vystřelili poprvé až ve 34. minutě, ale Kolarovu střelu zlikvidoval brankář Antonioli, jenž si poradil i s Cribariho hlavičkou.

Do druhého poločasu vstupovalo Lazio s nadějí pokusit se alespoň vyrovnat. Do hry přišel po delším zranění Tommaso Rocchi a uvedl se skvěle. V 51. minutě Rocchi trošku se štestím dostal míč za záda brankáře Antonioliho. Biancocelesti vycítili šanci na zvrat utkání. Kolarovův přímý kop vytáhl Antonioli nad branku a domácí brankář sehrál klíčovou roli i proti šanci Gorana Panděva. Lazio Řím sice mělo i další šance, ale branku nevstřelilo. Biancocelesti tedy nevyužili možnost posunout se znovu do čela Seria A.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio bude chtít bejt v čele 0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele