29. kolo
21.03.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Bari - Parma FC 1:1

Parma v Bari po góle Zenoniho dlouho vedla, ale pak vzal vše do svých rukou obránce Andrea Masiello a nevídaným sólem pět minut před koncem vyrovnal na konečných 1:1. Situace v tabulce tak zůstává podobná, Parma stále na dnešního soupeře ztrácí jeden bod.

Parma začala hodně agresivně a Gillet musel předvést dobrý zákrok proti hlavičkujícímu Lucarellimu. Vzápětí se ale do šance dostali také domácí, Meggiorini utekl svému strážci, ale trefil břevno. Crespova střela se až k bráně nedostala a Lanzafameho žádost o penaltu nemohla být vyslyšena. Gillet pak musel zasahovat až proti Jimenezovi, jenž pálil z hranice šestnáctky. Parma zápasu jasně dominovala a Gillet se měl co ohánět. Lanzafameho half-volej zlikvidoval jen s vypětím všech sil. Domácí gólman se pak opět postavil proti Jimenezovi a i tentokrát byl úspěšnější. Crespova hlavička se mezi tři tyče nevešla.

Gillet byl nakonec překonán až ve 36. minutě, šlo prakticky o vlastní gól. Damiano Zenoni pronikl pokutovým územím až skoro k lajně, ale ještě stihl vystřelit a míč lehce tečoval Belmonte a nasměroval ho za bezmocného Gilleta. Galletti mohli bleskově odpovědět, Meggioriniho dělovka ze třiceti metrů pořádně vystrašila Miranteho a břevno se z ní klepe určitě ještě teď.

A Bari nakonec přeci jen vyrovnalo, muselo si ale počkat až do 85. minuty. To se rozhodl změnit skóre obránce Masiello, vyměnil si přihrávku s Kamatou, naběhl do vápna a přesnou ranou srovnal a rozhodl o dělbě bodů. Na závěr ještě zmíníme, že hlavnímu sudímu Guidovi na čarách pomáhali dvě ženy.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele