20. kolo
17.01.2010 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Řím - Janov CFC 3:0

Luca Toni poprvé předvedl své střelecké umění v dresu římského AS a dvěma góly sestřelil Janov. Třetí branku přidal Simone Perrotta a Grifové tak z hlavního města odjíždějí se solidním nášupem.

AS do zápasu vstupovalo s 10 neprohranými zápasy v řadě a úvod zápasu se mu povedl na výbornou. Toniho hlavička sice ještě v brance neskončila, ale po rohovém kopu, kterému předcházela dělovka z kopačky Mirka Vučiniče a skvělý zásah Amelii, se již mohlo slavit. Amelia se sice opět činil, skvěle vytěsnil Juanovu hlavičku, ale proti Perrottově dorážce nic nezmohl.

Po půlhodině hry Janov ztratil Sculliho, který musel střídat kvůli zranění. Na hřišti se objevil bývalý Říman Fatič. O tři minuty později byli domácí blízko dalšímu přesnému zásahu, ale hosty držel nad vodou skvěle chytající Amelia, tentokrát si poradil s Toniho hlavičkou.

Vytáhlý útočník ale nakonec přeci jen Ameliu překonal, a to hned dvakrát. Nejprve těsně před poločasem, když ve skluzu doklepl do branky Vučiničův centr a poté po hodině hry. To opět zužitkoval Vučiničovu nahrávku a rozhodl o konečném výsledku 3:0. Janov poté definitivně zmizel ze zápasu, ačkoliv nutno říci, že vidět nebyl ani v té první hodině. Giallorossi se tak zaslouženě posouvají na třetí místo.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 pojďme kluci, AS ROMA!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zatial 2:0 :D parada... hrame dobre ...inac uz to mohlo byt aj 4:0 tolko sanci zahodenych...Toni potrebuje 100 sanci na gol :D ale neva..zlepsi sa... LUCAAAAAAA TONIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ..prvy gol za nas... treba ho kuúit na stalo... Vucinica by som stiahol..nic nehra... tak pojme na druhy polcas FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMA GRAZIE LUCA.... parada.. skvely vykon!!!! Janov slabucky ...... Juve prehralo :D a este tak nech Neapol dnes nevyhra a udrzime si 3.miesto :D a na buduci tyzden v sobotu rozbijeme Juve v Turine pred prazdnimi tribunami a bude to... FORZA ROMA.. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nice Luca!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele