10. kolo
28.10.2009 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - AS Bari 2:0

Souboj letošních nováčků, kterým se zatím poměrně daří, vyzněl lépe pro domácí Parmu. Ta se díky výhře 2:0 posunula už na čtvrté místo, Bari je deváté. K vidění nebyl pohledný fotbal, zato branky, které padly byly, opravdu výstavní.

Jak už bylo zmíněno, nehrál se pohledný fotbal. Diváci viděli takticky svázanou bitvu a i na první velkou šanci si museli poměrně dlouhou dobu počkat. Vitalij Kutuzov na brankáře Miranteho nevyzrál. To byla na dlouho dobu ojedinělá šance.

Až ve druhém dějství se začalo "něco" dít. V 58. minutě totiž zčistajasna udeřila domácí Parma. Bulharský útočník Božinov nádhernou střelou vymetl pavučinu v levém horním rohu Gilletovy branky a tím nasměroval domácí borce do důležitého vedení - 1:0. neuběhlo ani deset minut a Stadio Tardini mohlo podruhé jásat. Jestliže byla první branka fantastická, tak i ta druhá stála za to. Mladíček Alberto Paloschi se obtočil kolem Ranocchia a minimálně stejně hezkou branku zvýšil vedení na 2:0 pro domácí Parmu. Bari si nevytvořilo nic, a tak prohrálo 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čistá 0:0

Reagovat
diastan

tak to vubec mozna remiza ale 0 golu ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele