14. kolo
29.11.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Bologna FC 0:0

Lazio ani tentokrát nezvítězilo a po domácí remíze 0:0 s Bolognou se ještě více přiblížilo k obávanému sestupu. Biancocelesti byli sice aktivnějším celkem, jenomže na obranu hostí nenašli správný recept.

Utkání nebylo příliš bohaté na šance, v prvním poločase se hrálo především před brankou hostí, ovšem byl to Marco Di Vaio, který poprvé vážněji zahrozil. Italský střelec se dostal až před brankáře Musleru, kterého vzápětí obešel, jenomže než se stačil zorientovat, tak se brankář Lazia vrátil zpět na místo a následná Di Vaiova střela šla těsně kolem levé tyče. V blízkosti branky se objevil i Tomasso Rocchi, jenž se v tísni tlačil do centru Pasquala Foggii.

Další střelecký pokus si v prvním poločase připsal Kolarov, ale přestřelil. A stejně si vedl i hostující Marcelo Zalayeta. Bologna měla i trochu štěstí, zvláště při přímém kopu Baronia, po kterém zazvonila branková konstrukce. V prvním poločase museli hosté střídat, už po dvaceti minutách se zranil Mingazzini a do hry musel Casarini

Druhý poločas už byl víceméně křečovitý. Laziu se nedařilo překvapit obranu soupeře a jediný vážnější pokus Foggii zlikvidoval Viviano. Lazio si tak v nepříliš zajímavém zápase rozdělilo body s Bolognou za remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele