26. kolo
20.02.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 0:0

Fotbalová nuda byla k vidění na stadionu Artemia Franchiho ve Florencii. Domácí Fiorentina totiž hrála se Sampdorií Janov bez branek. Utkání nenabídlo skoro žádné šance a diváci se po celý čas pořádně nudili.

Pro oba týmy bylo utkání velmi důležité, Fiorentina se stále nevzdává možnosti zahrát si evropské poháry i příští rok, Sampdoria zase potřebuje body k jistotě záchrany. Jak už bylo v úvodu zmíněno, utkání příliš fotbalové krásy neukázalo. Takřka jediný nebezpečný pokus prvního poločasu vyprodukoval Behrami, brankář Curci schoval míč v náručí.

Po změně stran se bohužel obraz hry nezměnil. Hlavička Nataliho sice volala po góle, ale mezi tři tyče se nevešla. Jedinou šanci Sampdorie měl na svědomí nové příchozí Biabiany, ten přitom neměl původně pro zranění nastoupit. Biabniany zakončil vedle branky. Z fotbalové nudy nakonec diváky vysvobodil až závěrečný hvizd rozhodčích. Konečná remíza je úspěchem spíše hostující Sampdorie Janov.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat
PePiG7

2-1 Gilardino,Ljajic-Macheda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele