31. kolo
03.04.2011 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Parma FC - AS Bari 1:2

Poslední Bari dokázalo senzačně vyhrát v Parmě 2:1 a ještě oživilo naděje na záchranu. Parmě nebylo nic platné, že byla po celý zápas lepším týmem. Hosté rozhodli až v nastaveném čase prostřednictvím Alvareze.

Parma byla po celý zápas lepším a aktivnějším týmem, jenže svojí převahu nedokázala zužitkovat. Centr Candrevy minul Amauri a na přední tyči pro změnu hlavičkoval Angelo, dobře přitom zasáhl brankář Gillet. Gialobllu pokračovali v ofenzivním snažení, Crespo možná trochu hamounil a místo přihrávky volil střelu, která se však mezi tři tyče nevešla. Před koncem prvního poločasu měl na své kopačce vedoucí trefu domácí Angelo, ovšem to by si musel řádně seřídit mířidla.

Obraz hry se po změně stran nezměnil, Amauri v pádu opět minul branku a Candrevu zase vychytal skvělý Gillet. Parma tlačila, ale nic z toho. Angelo trefil jen dobře postaveného obránce a na ukazateli skóre nadále svítilo 0:0.

V 64. minutě dostalo utkání jiný ráz, protože jako blesk z čistého nebe se prosadili hosté. Stalo se tak prakticky z jejich první vážné situace. Parisi si při zahrávání přímého kopu nechal přiťuknout míč a přesnou střelou poslal Bari do překvapivého vedení - 0:1. Pro Parmu to byl velmi krutý výsledek, nicméně nevzdávala se a nadále Bari tlačila. Deset minut před koncem se i ona dočkala branky, ze vzduchu se neomylně trefil Amauri a srovnal na 1:1.

Jenže to ještě nebyl konec. Parma pochopitelně pokračovala v náporu, jenže zapomněla na zadní vrátka. Obraně domácích utekl Alvarez a rozhodl o senzačním vítězství Bari.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele