2. kolo
12.09.2010 15:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Bologna FC 3:1

Lazio doma potěšilo své fanoušky, když přehrálo Boloňu 3:1. Diváci na Olympijském stadionu si museli počkat na branky až do 68. minuty, kdy je rozjásal či rozesmutnil Mauri. Za Lazio se ještě trefili Rocchi a Hernanes, jedinou branku hostí vstřelil Mudingayi.

Domácí si jako první vypracovali jakýsi pokus, Mauri se ale při hlavičkování zranil a po zbytek zápasu musel hrát se zavázanou hlavou. Větší šanci vyprodukoval Hernanes, který se z dálky pokoušel překvapit Viviana, ten byl ale připravený. Nic více už první poločas nenabídl, takže do šaten šly týmy za nerozhodného stavu.

Druhá půle začala šancí hostů, Britos ostrým centrem posadil míč na hlavu Di Vaia, jenomže italský útočník byl tísněn a proto hlavička dopadla tak, jak dopadla. Pak se musel mít na pozoru znovu Viviano, Hernanes se totiž postavil k volnému přímému kopu, bohužel pro domácí ale těsně přestřelil.

Branky začaly padat až nějakých dvacet minut před koncem, a tu první vsítili po krásné akci domácí. Brocchi poslal míč do uličky Rocchimu, načež ten ještě vyšperkoval už tak hezkou akci přihrávkou před prázdnou branku Maurimu, který zakončil - 1:0 pro Lazio. Tři body se výrazně naklonily na římskou stranu v 75. minutě, Mauri vyslal geniální pas na Rocchiho a ten snad ještě geniálněji lobem á la Karel Poborský překonal Viviana - 2:0 pro Lazio.

Boloňa rychle snížila, obrana Lazia odvrátila centr pouze k Mudingayovi a ten propálil vše před sebou - 2:1. Hostům se ale vyrovnat nedařilo a konečné slovo tak měli domácí, Portanova ve vlastním pokutovém území zboural hráče Lazia a rozhodčí to posoudil jako penaltový zákrok. Hernanes desítku proměnil a Biancocelesti vyhráli 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

forzaaa Lazio

Reagovat
cresposuper

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Libor Kozák, penalta na něj, jen tak dál Libčo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele