7. kolo
17.10.2010 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

UC Sampdoria - ACF Fiorentina 2:1

Šlágr kola mezi Sampdorií Janov a Fiorentinou vyzněl lépe pro domácí celek. Mihajlovičovi muži sice vedli, ovšem závěrečná desetiminutovka rozhodla o vítězství domácích v poměru 2:1.

Viola začala na stadionu Luigi Ferraris velmi dobře a už po šesti minutách se ujala vedení. Vargas z levé strany přesně odcentroval a Marchionni hlavou překonal Curciho - 1:0 pro Fiorentinu. Hosté měli i další šanci, opět to bylo po spolupráci Vargase a Marchionniho, tentokrát to však bylo bez gólového efektu. Rovněž ze vzduchu mohla udeřit Sampdoria, Giampaolo Pazzini si dobře naskočil na centr ale brankář Frey předvedl skvělý zákrok.

Fiorentina byla o něco aktivnější, nicméně na trefu z 6. minuty už nedokázal nikdo navázat. Platilo to i o šanci Alberta Gilardina. Hosté tedy vedli po první pětačtyřicetiminutovce 1:0 a druhá půle slibovala více ofenzivního snažení ze strany Sampdorie. To se také stalo, ale branky začaly padat až ke konci zápasu.

Deset minut před koncem utkání přišla velká chvíle Sampdorie, nejprve vyrovnal na 1:1 parádní střelou z volného přímého kopu Ziegler a hned za minutu dokonal fantastický obrat Cassano. Autor druhé trefy si pohrál s obránci a v klidu zakončil. Pro Fiorentinu to byl pochopitelně velký šok, ze kterého už se nevzpamatovala a prohrála 1:2. Konečná porážka také znamená, že Viola padá na poslední místo tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA

Už by sa patrilo znova vyhrať...Zatiaľ len jedno víťazstvo hneď z 1.kola je strašne málo.....

Tak poďme DORIA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele