36. kolo
02.05.2012 20:45 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Parma FC - Inter Milán 3:1

Spojení Interu Milán a Ligy mistrů pro příští sezonu utrpělo velký šrám. Nerazzurri přestože v Parmě vedli, nakonec zápas nezvládli a pod novým koučem Stramaccionim poprvé padli. Rozhodl druhý poločas, ve kterém Parma celý výsledek zvrátila. Nejprve vyrovnal Marques a na konečných 3:1 skórovali Giovinco a Biabiany!

Gialloblu měli už před zápasem jistou záchranu a do zápasu mohli vstoupit uvolněněji. Ovšem nikdo asi nepočítal, že v úvodu tolik vypnou. Rychlý brejk nastartovaný Alvarezem posunul Stankovič na volného Sneijdera, který trefil odkrytou branku! Inter vedl v Parmě 1:0 a měl dobře nakročeno k dalším třem bodům. Parma ale rozhodně nehrála druhé housle, ačkoliv do poločasu branku pořádně neohrozila, Interu nenechávala nic zadarmo. A to nejlepší si nakonec schovala na druhý poločas.

Mezi 53. a 55. minutou totiž skóre dokonale otočila. Lucio školácky ztratil míč a Giovinco s Marquesem se řítili na jediného protihráče. Prvně jmenovaný přihrával a ten druhý skóroval - 1:1. Samotný Sebastian Giovinco se prosadil hned za další dvě minuty. Talentovaný Ital si zaběhl za obranu a postupoval sám na golmana Cesara. Celou situaci vyřešil zkušeně a Cesarovi nedal vůbec žádnou šanci - 2:1 pro Parmu.

Inter pod Stramaccionim hodně zapracoval na vytváření šancí a souvislého tlaku a dařilo se mu to i proti Parmě. Pazzini pořádně prověřil Pavariniho a tentýž brankář pak úspěšně zasáhl i proti dotírajícímu Cambiassovi. Tím celá akce neskončila, dobíhající Mauro Zarate trestuhodně přestřelil branku. O další dvě minuty napálil boční síť Sneijder.

Diváci na Ennio Tardini nakonec uviděli další branku, ale byla opět do hostující sítě. Giovinco vymyslel krásný pas a nabíhající Biabiany potřetí překonal Julia Cesara - 3:1 pro Parmu. Závěr utkání nabídl spousty šancí na obou stranách, tak například Valdes neprostřelil Cesara a Militovi odkopl míč z branové čáry Lucarelli. Parma si vedení pohlídala a zařídila tak první porážku novému kouči Interu Stramaccionimu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 2x Milito,1x Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Pinturicchio

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele