35. kolo
05.05.2013 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Turín FC 1:0

Milánské AC se doma znovu trápilo, ale nakonec stejně jako v případě duelu s Catanií vítězství urvalo. Diváci na San Siru se dočkali rozuzlení až šest minut před koncem zápasu, kdy se trefil Mario Balotelli. AC výhrou zároveň využilo zaváhání Fiorentiny a na třetím místě má čtyřbodový náskok.

Turínští si na San Siru nevedli vůbec špatně, jenomže svoje příležitosti nevyužili a AC nakonec v závěru udeřilo. Hosté měli první šanci zápasu, ale Barreta výborně vychytal Abbiati. Domácí toho v ofenzívě příliš nepředváděli a šlo hodně vidět, nakolik týmu chyběl Riccardo Montolivo. Vůbec první šance Rossoneri přišla až v závěru prvního poločasu, kdy na balón těsně nedosáhl Mario Balotelli.

Ani po změně stran to ze strany AC nebylo ideální. Turínští dobře bránili a domácímu celku nedovolovali vůbec nic. V 66. minutě odvedl dobrou práci Gillet a udržel svůj tým nad vodou. Granata v závěru utkání hrozila z brejkových situacích, ovšem branku nedala.

Svěřenci trenéra Ventury byli blízko tomu, aby na San Siru získali bod. Jenomže AC předvedlo šest minut před koncem pohlednou kombinaci, kterou nekompromisně zakončil Mario Balotelli. Pro Turín to byla krutá rána - 1:0 pro AC Milán. Ve zbývajícím čase se už nic podstatného neudálo, Milán vyhrál nejtěsnějším způsobem a na třetím místě už má čtyřbodový náskok, neboť Fiorentina doma podlehla římskému AS 0:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
freakmarena19

3:0 (Balotelli, 2x El Faraone)

Reagovat
smazaný uživatel

4:0.....FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 (2xFlamini, Balotelli, Boateng)

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli umi strilet nejenom z penalt, i kdyz to byl spis takovej stastnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xzm576_highlights-ac-milan-vs-torino_lifestyle#from=embediframe

No ono to vyhrání AC bylo v tomhle utkání takové celé šťastné...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele