16. kolo
09.12.2012 15:00 CET
2 : 4
(1:1)

Reportáž

Turín FC - AC Milán 2:4

Další vítězství si připsalo AC Milán a v honbě za pohárovými příčky udělalo důležitý krok. V pohledném a na góly bohatém utkání rozstřílelo domácí Turín FC 4:2. Dobrou zprávou pro trenéra Allegriho je i fakt, že se trefili všichni útočníci - Pazzini, Robinho, El Shaarawy a taky záložník Nocerino.

Milánští měli od počátku jasnou převahu, ale byli to překvapivě domácí, kdo otevřel skóre utkání. Bohužel jim k tomu dopomohl svojí obrovskou chybou Antonio Nocerino. Záložník AC chtěl přihrát malou domů Ameliovi, ovšem ukopl se a Mario Santana v samostatném průniku poslal Turín do vedení - 1:0. Rossoneri ale ještě do poločasu vyrovnali. De Sciglio adresoval do vápna parádní přihrávku a Robinho si výborně poradil a srovnal na 1:1. Milán mohl ještě do poločasu otočit, ale sudí si nevšiml ruky Gazziho a penaltu neodpískal.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. AC dále udávalo tempo a v 53. minutě dokonalo obrat. Stephan El Shaarawy vypálil a Gillet vyrazil pouze na hlavu Nocerina. Ten svojí brankou odčinil předchozí hrubku a Milán vedl 2:1.

O sedm minut později už hosté vedli 3:1. Giampaolo Pazzini vybojoval míč a z úhlu prostřelil Gilleta! I za tohoto stavu se domácí FC nevzdávalo. Birsova rána těsně minula tyč a na druhé straně nastřelil Emanuelson břevno! A uběhly další tři minuty a turínské zachránila opět branková konstrukce. Pazzini tentokrát trefil tyč.

Utkání nahoru - dolu pokračovalo a čtrnáct minut před koncem zvýšil už na 4:1 pro AC Stephen El Shaarawy. Gillet neudržel střelu Nocerina a "Faraon" měl snadnou práci. Tím ale utkání nekončilo. V 80. minutě snížil po dobrém centru Rolando Bianchi a bylo to 2:4 z pohledu domácích. Ti mohli následně zápas pořádně zdramatizovat, ale Sansoneho vychytal na brankové čáře Amelia. Pak už se nic dalšího nestalo, AC zvítězilo v Turíně 4:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-4...FORZA GRANDE AC Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 bude to tesne :D Forza juve

Reagovat
smazaný uživatel

jj bylo to tesne jak jsi to vedel ty LOPATO???prej bude to tesne...

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xvqh8a_torino-vs-milan-2-4-match-higlhights_sport?start=1

AC začíná pěkně šlapat....tenhle tým se ještě na vrchol vyhrabe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele